» » Activiteiten voor jong én oud op zaterdag 15 april

Activiteiten voor jong én oud op zaterdag 15 april

Geplaatst in: Nieuws | 0

Ook z’n zin in Pasen? Wij ook! Kom daarom op zaterdag 15 april tussen 12.00-16.00 uur naar winkelcentrum Groeneweg en doe bij ons de leukste Paasinkopen.

De paashaas heeft eieren verstopt in de winkels van het winkelcentrum. Lukt het jou om alle eieren te verzamelen? Op de eieren staan letters die een slagzin vormen. Als het je lukt om met de gevonden letters de slagzin compleet te maken, dan heeft de paashaas een presentje voor je achtergelaten. Maar dat is nog niet alles. De paashaas heeft ook je hulp nodig bij het schilderen van zijn paaseieren. Wie schildert het mooiste ei? Ben jij dat? De paashaas is erg benieuwd naar je creatie en nodigt je uit bij speciaal ingerichte kidscorner in het winkelcentrum.

Op zaterdag 15 april, de dag voor Pasen organiseert winkelcentrum Groeneweg een leuke dag met activiteiten voor jong én oud. Van een speurtocht tot eieren schilderen, er is volop vermaak voor de kleine onder ons. Ook hebben we een speciale uitdeelactie om te vieren dat de lente is begonnen. De eerste zonnestralen hebben we al mogen verwelkomen en dat mag gevierd worden! Laat u verrassen door het winkelaanbod in ons winkelcentrum en beleef een leuke middag voor het hele gezin. De activiteiten vinden plaats tussen 12.00-16.00 uur. Tot dan​!