Hollandse spelmiddag

Geplaatst in: Nieuws | 0

Als onderdeel van De Buurtcampingdag vinden er op zaterdag 29 augustus van 12.00 – 16.00 uur leuke activiteiten voor jong en oud plaats op Winkelcentrum Groeneweg. Voor de kinderen hebben we die dag ook nog een smakelijke verrassing. Met leuke spelen voor jong en oud zoals Jeu de boules, tafeltennis, frisbee werpen, mini golf en stok vangen. Graag tot dan!

Coronavirus-maatregelen Groeneweg

Geplaatst in: Nieuws | 0

Neem allereerst bij je bezoek de veiligheidsmaatregelen in acht! Winkelen We vragen je net als het kabinet om niet te hamsteren! Gebruik daar waar kan de zelfscan en reken af met je pinpas of mobiele telefoon. Leg contact geld op het betaalplateau of op de toonbank. Vermijd fysiek contant tussen jou en de (kassa)medewerker. Veel winkels en horeca bieden bezorgservice en of Take Away service aan! Vraag de individuele winkels naar de mogelijkheden. We hopen dat jullie ze blijven steunen. … Lees Meer

Kom ook dit jaar weer spelen in Winkelcentrum Groeneweg!

Geplaatst in: Nieuws | 0

Na het succes van afgelopen jaar gaan we weer enthousiast van start met de kids-unit. Vanaf 15 januari zijn de kinderen uit de wijk weer van harte welkom om onder professionele begeleiding te komen spelen in onze kids-unit.Op de onderstaande woensdagen staan wij weer klaar van 13.30 – 17.00 uur. Woensdag 15 en 29 januari, woensdag 12 en 26 februari en woensdag 11 en 25 maart.

Fijne feestdagen

Geplaatst in: Nieuws | 0

De ondernemers van Winkelcentrum Groeneweg wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020. Ook in het nieuwe jaar zien wij u graag terug op ons winkelcentrum.

Vier de nazomer op Winkelcentrum Groeneweg!

Geplaatst in: Nieuws | 0

Op zaterdag 7 september vindt er op Winkelcentrum Groeneweg een gezellig event plaats voor jong & oud. De karaoke band The Aces speelt nummers waar jong & oud mee kunnen zingen en is er volop lekkers en een heerlijk kopje koffie. Ga samen of met je kinderen in de Photo Booth op de foto of laat de kids lekker spelen bij de Kids Unit. Rondom de Kids Unit zijn er diverse activiteiten zoals: een LEGO tafel, een schilderworkshop, springkussen, een … Lees Meer